2020. január 26-án mutatjuk be a Motyó király birodalma című, óvodásoknak készülő előadásunkat. A produkció érdekessége, hogy a ősbemutatóról van szó, a darabot Szűcs Réka ötletéből a Harlekin Bábszínház felkérésére írta Szabó Attila.

Szűcs Rékának – aki nem csupán ötletadója a történetnek, de rendezője és színésze is az produkciónak -, szívügye ez a korosztály, rendszeresen készít 3-6 éveseknek szóló előadásokat. A Motyó király birodalma egy olyan problémára fókuszál, ami már az ovisok körében is jelentkezik, hiszen a tárgyak fontosságába, a birtoklásba vetett hit, a bezárkózás, a kommunikációs problémák nem csupán a felnőttekre jellemzőek. Új bemutatónk történet főhőse  iselfordul az emberektől, tárgyai közé zárkózik, azok között él. De érkezik valaki, aki megpróbálja őt kiszabadítani ebből a különös birodalomból…

A tanulságos, izgalmas és humort sem nélkülöző mese főhősét Zádori Szilárd alakítja, aki az előadás zeneszerzője is, mellette a nézők Szűcs Rékát, Mészáros Pancsát és Bencze Mónikát láthatják a színpadon. A különleges látványvilágot Csonka Erzsébet tervezte.

Részletek az előadásról és játszási időpontok ide kattintva