Immár hagyományosan ingyenes családi nappal nyílik meg a Harlekin Bábszínház évada. 2019. szeptember 29-én nézőink megtekinthetik új előadásunkat, a Boldizsár Ildikó meséiből készült Nyitnikéket, izgalmas játékokat próbálhatnak ki, készíthetnek bábot, részt vehetnek interaktív koncerteken és még egy kalandtúrára is várjuk a kicsiket és a nagyokat.

A NAP RÉSZLETES PROGRAMJA

10:00 Hivatalos évadnyitó Harlival, a Harlekin Kórussal, az előcsarnok különleges mozaikjának leleplezésével.

11:00 Nyitnikék – új előadásunk bemutatója

12:00 Mesepont-megnyitó játékokkal, meséléssel, kézműves foglalkozással

14:30 Zserbó-Zsúr – interaktív koncert

15:00, 15:30 Kalandjáték a kulisszák mögött

Egész nap játékok, bábsimogató, bábkészítés, mesefilmnézés az előcsarnokban.

REGISZTRÁCIÓ A PROGRAMOKRA

A programok ingyenesek, de a korlátozott férőhelyek miatt a Nyitnikék-bemutató, a Mesepont-megnyitó és a Kalandjáték mindkét csoportja regisztrációköteles. Az előzetesen nem regisztráló nézőinket a szabad helyek függvényében tudjuk fogadni a programokon. Regisztráció a harlekineger@gmail.com emailcímen lehetséges.

A férőhelyek száma: Nyitnikék – maximum 70 fő (óvodások és kisiskolások számára ajánlott), Mesepont-megnyitó – maximum 20 fő (óvodások számára ajánlott), Kalandjáték – csoportonként maximum 20 fő (óvodások és kisiskolások számára ajánlott).

A regisztrációnál kérjük, vegye figyelembe az ajánlott életkort, és jelezze, hány fővel (gyermek/felnőtt) venne részt a programon.