Kedves Nézőink!

Szeretnénk, hogy nézőink, különösképpen a gyerekek, biztonságban legyenek előadásaink látogatásakor, ezért a Harlekin Bábszínház (a színházak közötti egészségügyi megállapodással összhangban), a koronavírus terjedésének csökkentését célzó alábbi szabályok betartására kéri nézőit:

1., A bábszínház épületébe való belépéskor kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk, kérjük Nézőinket, hogy használjanak kézfertőtlenítőt.
2., Kérjük, hogy előadásainkat csak tünetmentesen látogassák. Ha köhögnek vagy/és lázasak, maradjanak otthon. A bejáratnál munkatársaink ellenőrzik az érkező nézők hőmérsékletét. (Óvodás és iskolás csoportoknál elfogadjuk a kísérőpedagógusok nyilatkozatát, amelyben garantálják, hogy a nevelési intézményben aznap már ellenőrizték a gyerekek testhőmérsékletét és hőemelkedéses/lázas beteget nem találtak.)
3., Színházunkban fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
4., A közönségforgalmi terekben dolgozóink számára kötelező a maszk viselése. Csak tünetmentes dolgozóink vehetik fel a munkát.

További részletekért és esetleges változásokért hívják színházunk titkárságát a +36-36/515-499-es számon!

Együttműködésüket köszönjük!