A jelenlegi helyzetben sem feledkezünk el közönségünkről: szeretnénk a magunk eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy az óvodások és az iskolások életkoruknak megfelelő, komoly pedagógiai értékekkel bíró, ugyanakkor szórakoztató tartalmakhoz jussanak hozzá.

Ennek megfelelően, az igényeket felmérve, április 20-án 10 órakor indulnak a Facebookon és a YouTube-csatornánkon is a mesés-zenés Harlekin Hétfők.

Lesz Mesekönyvszínház, a Harlekin Kórus előadásaink közkedvelt dalai mellett a tantervben szereplő dalokból is válogat, a felső tagozatosoknak pedig kötelező versek különleges, bábos feldolgozásaival készülünk.

Örülnénk, ha erről a kezdeményezésről minél többen értesülnének, és megosztanátok programjainkat barátaitokkal, ismerőseitekkel.

Amíg nem találkozhatunk személyesen, addig is igyekszünk a pedagógusok, a szülők és persze a gyerekek számára hasznos és élvezetes tartalmakat készíteni.

Természetesen várjuk a kéréseket is arra vonatkozóan, mit látnátok szívesen tőlünk. A visszajelzéseket, javaslatokat, ötleteket kommentben vagy üzenetben is megtehetitek, de akár a harlekineger@gmail.com címre is elküldhetitek.