Advent négy hétvégéjén tartalmas programokkal várjuk nézőinket, hogy közösen kerüljünk ünnepi hangulatba.

December első két vasárnapján 11 és 13 óra között mesés programokat szervez a Harlekin Mesepont.

December 1-jén a Szépenszóló Társulatot látjuk vendégül. Mesékkel, dalokkal, táncokkal készülünk az ünnepre, valamint csuhéangyalkákat készítünk Berzsenyi Mariann-nal, végül pedig közösen gyújtjuk meg az első adventi gyertyát.

December 8-án a Galgamenti Művészek Egyesülete hozza el a meséket a Harlekinbe. Ismét lesz ünnnepváró kézműves-foglalkozás, amelyen ünnepi ajtódíszt készítünk. Bábszakköröseink a Menjünk mi is Betlehembe! című produkcióval készülnek, majd fellobban a második adventi gyertya lángja.

Ezeken a programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni emailben (harlekin.titkarsag@gmail.com) vagy telefonon (+36-36-310-151) lehetséges. A regisztrációnál kérjük, adja meg a résztvevők számát.

December 15-én a Diótörő című előadást követően Karácsonyi Puncs-koncertre kerül sor, december 22-én pedig az Egy jeles nap című betlehemi történetet játsszuk, az előadás után pedig a Harlekin Kórus lép fel. Természetesen ezeken a vasárnapokon is nézőinkkel közösen gyújtjuk meg az adventi koszorún a gyertyákat.

Az előadásokra már kaphatók a jegyek, amelyeket személyesen a Harlekin Bábszínház jegypénztárában vagy a harlekin.jegy.hu oldalon lehet megvásárolni.